18.3.2022

Sisäinen auditointi - Toimintajärjestelmän tae, jatkuvan parantamisen väline

Sisäinen auditointi - Toimintajärjestelmän tae, jatkuvan parantamisen väline


Myös etäosallistumismahdollisuus!

Laatu-, ympäristö- ja TTT -järjestelmien mukaista toimintaa tulee auditoida systemaattisesti ja saatua tietoa hyödyntää. On muistettava, ettei auditointi ole poliisitoimi, vaan se on yksi työkalu monien muiden kehittämistyökalujen joukossa.

Hyvin suoritettu, osaavien auditoijien suorittama sisäinen auditointi on erinomainen väline varmistaa, että kaikki toimii sovitulla tavalla ja johto saa tarvittavan tiedon toiminnasta.

Onnistuakseen auditointi vaatii pätevät auditoijat, huolellisen suunnittelun ja valmistautumisen sekä syy-seuraussuhteiden ymmärrystä.

Valitse itsellesi sopivin toteutustapa

Auditointikoulutuksen voi käydä lähiopetuksena, etänä tai hybridinä valiten itselle sopivimman osallistumistavan. Striimaamme koulutuspäivän osallistujille, jotka eivät pääse lähipäivään.

Sisältö

Valmennus auttaa auditointiprosessin kehittämisessä ja antaa kuvan siitä, miten sisäiset auditoinnit palvelevat yrityksen toimintajärjestelmän ylläpitoa ja jatkuvaa toiminnan kehittämistä. Koulutuksessa huomioidaan myös yleisimmin käytettyjen ISO-standardien vaatimukset.

Palvelumme

Koulutus on yhden päivän mittainen. Koulutus tapahtuu luentojen sekä yksilö tai pariharjoitusten avulla. Päivä sisältää ideoita ja ajatuksia erilaisista tavoista tehdä ja kehittää auditointia. Voit keskustella alan asiantuntijan kanssa tilaisuudessa tai ottaa häneen myöhemmin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Koulutuksen tarkempi ohjelma löytyy sivupalkista.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille auditoinnista kiinnostuneille ja sitä työssään tarvitsevalle. Osallistujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta sisäisen audioinnin vastuuhenkilönä tai kehittäjänä. Päivä on pyritty rakentamaan niin, että vasta-alkaja saa ymmärryksen auditoinnista ja kokeneempi puolestaan saa mukaansa uusia ideoita oman organisaation auditointien kehittämiseen.

Koulutuksen ajankohta ja laajuus

Koulutus on yhden päivän mittainen. Seuraavat toteutukset järjestetään Lahden Sibeliustalossa 18.3.2022 ja 9.6.2022. Koulutuspäivään mahdollista osallistua myös etänä.

Hinta

Osallistumismaksu 680 euroa + Alv 24 %. Hintaan sisältyvät lounas- ja kahvitarjoilut sekä luentoaineisto.

eta2.jpgKouluttaja

Elina.jpgcid_A478D1D5-560F-4DB8-BF26-429DE2B503F3.jpg

 

 

 

 

ETM, MQ Elina Mäkinen
Business Excellence Finland Oy

 

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Rtli.jpg

Ilmoittautumiset olisi hyvä tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Ilmoittautumisen voit tehdä sähköpostitse, puhelimitse (03-7804 264) tai sivupalkista löytyvästä ilmoittaudu kurssille linkistä. Ilmoittaessasi useampia henkilöitä samasta organisaatiosta, voit lisätä muut henkilöt lisätietoihin. Muistathan myös ilmoittaa mahdollisesta eritysruokavaliostasi ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittautumiset vahvistetaan sähköpostikutsulla viikkoa ennen tilaisuuden alkua. Jos tilaisuuteen ilmoitettu henkilö on estynyt saapumasta, voi organisaatio vaihtaa kuluitta osallistujan ilmoittamalla siitä koulutuksen järjestäjälle. Peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Tiedot

  • Kesto: 1 päivä
  • Ajankohta: 18.3.2022
  • Sijainti:Lahti, tai etäosallistuminen
  • Hinta:680 euroa + Alv 24 %
  • Kouluttaja:Elina Mäkinen

Ohjelma

Päivä 1

 

09:00 Avaus, esittely ja ohjelma

09:15 Auditoinnin historiaa

Sisäisen audioinnin asema standardeissa

Sisäisen auditoinnin rooli, tarkoitus, kohteet ja

painotukset

Hyvä auditoija

12:00 Lounas

13:00 Sisäisen auditoinnin prosessi

Käytänteitä

Tavoitteet ja suunnittelu

Yksittäinen auditointi

Suunnittelu ja valmistelu

14:30 Kahvi

15:00 Suorittaminen

Raportointi

Päätös ja korjaavat toimenpiteet

Auditoinnin kehittäminen

16:00 Tilaisuuden päätös

 

 

Koulutuksesta sanottua:

 

”Hyvä ja toimiva koulutus. Sain paljon uusia ajatuksia.”