Laadun peruskoulutukset

suurennuslasi_2.jpg

Laadun peruskursseilla on tarkoitus antaa kurssilaiselle kuva mitä laadulla tarkoitetaan tänä päivänä. Laadun peruskurssilla käsitellään laadun määritelmät, perusfilosofiat ja keskeiset laatumenetelmät. Lisäksi koulutuksesta riippuen käsitellään laatutekniikkaa ja sen eri konsepteja.

Aihealueita:

  • Mitä laatu on – infopaketit
  • Laatutekniikan perusteet
  • Insinöörin tilastotekniikka
  • Laatutaulut - laadun jatkuvan parannuksen perustyökaluna

Laadun perusteet

Laadun peruskurssi soveltuu koko organisaatiolle laatutietoisuuden kasvattamiseksi. Koulutuksen taustana on kokonaisvaltainen laatuajattelu (TQM/TQC). Kursseja toteutetaan eripituisina ja sisällöltään kohderyhmään painottuen. Tilaisuuksissa käsitellään laadun määritelmät tarvittaessa niin tuote- kuin toiminnan laadunkin näkökulmasta ja rakennetaan näin pohjaa yrityksen laadunkehitystyölle. Mahdollisuus helposti laajentaa sisältöä sovittava erillisteema huomioiden. Lisäksi tilaisuudet voidaan tarvittaessa jakaa useammalle päivälle tai viikolle ja saada näin jo peruskoulutukselle jatkuvuus ja helpompi henkilöstön irrottautuminen koulutukseen.

Jatkuva parantaminen laatutaulumenetelmällä

Tilaisuus vastaa kysymyksiin: Mitä laatutaulut ovat? Missä niitä käytetään? Miten ne rakennetaan prosessiin? Mikä on laatutaulujen ja SPC:n yhteys? Tilastollisena laadunhallinnan ja -parantamisen apuvälineenä käytettäessä on mahdollista sopia koulutuksen jälkeen tapahtuvasta, tulosten analysointiin liittyvästä kehitystyöstä (ns. optiomahdollisuus konsultointiin).

tekotarvesuhde.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kiinnostavasta aihealueesta!