Lean -koulutukset ja työpajat

5 - 10 päivää tietoa ja tekemistä

kvell.jpg

Quality Knowhow:lla on laaja kokemus Lean -teoriasta, sen soveltamisesta ja työpajoista. Olemme olleet mukana yli 20 vuotta Lean -ajattelun ja Lean -tuotannon kehittämisessä. Lean -työpajoissa kehitetään organisaation osaamista Leanista ja opitaan valjastamaan oikeat työkalut oikeisiin kohteisiin. 

Tänä päivänä "Learning to See" kirjasta ja Toyotalta tuttu arvovirtakuvaus (VSM eli Value Stream Mapping) on konkretisoinut Lean tuotannon ja helpottaa sen toteuttamisessa.

Työpajat ovat helppo keino lähteä mukaan Leaniin mutta muistathan, että lisäksi tarvitaan koulutusta syvällisen ymmärryksen saavuttamiseen. Tehokas Lean soveltaminen tarvitsee sekä käytännön työpajoja, käytännön soveltamista että teorian kouluttamista vuorotellen.

Lean -työpajoja voidaan järjestää monista eri aiheista sisältäen erilaisia painotuksia. Mikäli olet kiinnostunut jostain tietystä aiheesta, kerro siitä meille.Työpajoja järjestetään tilauksesta räätälöidysti yritykselle tai yritysryppäälle (esim. alihankkijaverkosto, jne).

Klikkaa ja katso esimerkki 5-päiväisestä työpajatoteutuksesta.

Klikkaa ja katso esimerkki 4-päiväisestä luentopohjaisesta koulutuksesta