Lean Six Sigma

Kouluta itsesi tulevaisuuden huippuosaamiseen ja ammattiin

Quality Knowhow Karjalainen Oy tarjoaa kattavasti Lean Six Sigma -koulutusta jokaiseen tarpeeseen. Meiltä saat Champion, Black Belt, Green Belt ja Yellow Belt -koulutukset.

Lean Six Sigma -menetelmä tarjoaa ensimmäisen kerran organisaation johdolle todellisen ja testatun menetelmän tuloksen- ja toiminnanparantamiseen. Menetelmällä voi lyhentää jakso- ja läpimenoaikoja, lisätä myyntiä, vähentää ja eliminoida tuotteissa, palveluissa ja tuotantoketjussa olevia virheitä ja vikoja sekä vähentää kustannuksia. Ja mikä parasta, sillä voi dramaattisesti lisätä asiakkaiden tyytyväisyyttä ja yrityksen tulosta. Lean Six Sigma on ehdottomasti tämän vuosikymmenen suurin ja merkittävin liikkeenjohdon kehittämisidea ja -menetelmä. Se on enemmän kuin uusi työkalu. Se on uuden sukupolven johtamismenetelmä.

6s_sininenlogo.jpg6s_vihrealogo.jpg6s_keltlogo.jpg

Quality Knowhow on järjestänyt Six Sigma ja Lean Six Sigma -koulutusta Suomessa suomenkielellä jo vuodesta 1998 lähtien. Laatutekniikan ja -johtamisen koulutusta yritys on vastaavasti järjestänyt jo yli 25 vuoden ajan vuodesta 1986 lähtien (Laatutieto ja Quality Knowhow Karjalainen Oy).

Koulutusohjelmistamme vastaa DI Eero E. Karjalainen. Hän on perehtynyt laatutekniikkaan määrätietoisesti yli 35 vuoden ajan. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus laatuopettajana ja -kouluttajana niin yritysten kuin yliopistojen ja korkeakoulujen piiristä. Hän on voittanut neljä kertaa laatupalkinnon ja on Suomen laatuyhdistuksen kultaisen merkin haltija sekä USA:n laatuyhdistyksen (ASQ) Senior Member.

Lean Six Sigma -koulutusohjelmamme perustuvat kansainvälisesti hyväksyttyihin oppeihin ja tieteellisiin metodeihin. Koulutustemme oikeellisuuden varmennamme käyttämällä laatukirjastoamme, jossa on lähes 1000 laatutekniikan kirjaa ja jota täydennämme jatkuvasti uusilla teoksilla. Lean Six Sigma -koulutuksemme noudattavat ASQ:n määrittelemää The Body of Knowledge -määrittelyä.

Todisteena koulutusohjelmiemme ja kouluttajiemme onnistumisesta voitanee pitää esim. tilastollisesti merkittävää selvitystä Six Sigma Black Belt -harjoitusprojektien keskimääräistä tuotosta, joka ylittää selvästi kansainvälisen keskimääräisentason.