Palvelut

Kurssitarjonta

Yrityskohtainen koulutus

 

Osaaminen on tämän päivän energiaa

Arvoisa asiakas NYT on hyvä aika parantaa laatua, tuottavuutta ja toimitusvarmuutta - kilpailukykyä. Olemme nähneet autoteollisuudessa konkreettisesti, mitä laatuvirheet merkitsevät yrityksen maineelle ja markkinaosuudelle. Huolehdi laadusta jo ennakkoon!

Laatujohtamisenperiaatteita ja laatutekniikkaa käytetään perinteisen teollisuuden lisäksi palvelujen ja toimitusketjujen kehittämisessä. Yrityksellämme on vankka kokemus näiltä kaikilta kolmelta alueelta. Tehtävämme on auttaa sinua ja organisaatiotasi kilpailukykyisemmäksi tekijäksi globaaleilla markkinoilla.

Muutos systeemiin tulee aina ulkoa päin. Sisältä päin systeemin oppii vain tekemään paremmin sen, mitä he jo osaavat.
– W. Edwards Deming, The New Economics, 1993, MIT

Tehosta ja nopeuta prosesseja laatutekniikan työkaluilla

Laatutekniikan avulla voidaan tehostaa ja parantaa toimintaa menestyksekkäästi. Quality Knowhow Karjalainen Oy:n kouluttajat ovat uranuurtajia monilla laatutekniikan alueilla 1980-luvulta lähtien. Käynnistimme ensimmäiset suomenkielliset Six Sigma -koulutukset Suomessa jo vuonna 1998.

Quality Knowhow auttaa sinua ja yritystäsi huippulaadun saavuttamisessa: järjestämällä yritysten sisäistä ja ulkoista laatukoulutusta lähes kaikilta laatutekniikan osa-alueilta. järjestämällä julkisia erikoisteemallisia kursseja ja seminaareja kysytyimmistä aihealueista välittämällä parhaimpia ja myydyimpiä laatutekniikan kirjoja ja ohjelmistoja välittämällä laadun demonstraatiovälineitä.

Quality Knowhow Karjalainen Oy:n koulutukset ja sertifikaatit ovat arvostettuja. Koulutta DI Eero E. Karjalainen on ollut laatuprofessorina ja opettaa edelleen lukuisissa yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa laatujohtamista ja laatutekniikoita. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus laatukoulutuksesta. Voit myös tutustua koulutusvalikoimaan sekä laatutekniikoita käsitteleviin artikkeleihin sivustoilla sixsigma.fi, qk-karjalainen.fi. Tutustu myös laajaan laatuteknologiaa käsittelevään kirjavalikoimaan verkkokaupassa laatutieto.fi. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Laatu on tietoa ja taitoa tehdä huipputuotteita ja -palveluja. Laadun jatkuva parantaminen on tietotaidon kehittämistä.

Kaikkia koulutuksia järjestetään myös yrityskohtaisina toteutuksina. Älä lannistu taantuman alla! Räätälöidään yhdessä tarpeiden mukainen tehostusohjelma.

Julkiset kurssit löytyvät kohdasta kurssitarjonta

Järjestämme kursseja, koulutuksia, valmennuksia ja seminaareja julkisina toteutuksina pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla sekä Lahden Sibeliustalossa. Nämä koulutukset löytyvät valikosta kurssitarjonta.

Räätälöitävät koulutukset

Toteutamme kaikkia koulutuksiamme myös yrityskohtaisesti räätälöitävinä koulutuksina. Räätälöitävissä on lukuisasti erilaisia aihepiirejä. Aihepiirejä ja ideoita löydät valikosta koulutus. Räätälöidään yhdessä tarpeisiinne soveltuva kokonaisuus. Teemme mielellämme tarjouksen haluamastasi aihepiiristä. 

Laatukirjoja lyhyellä toimitusajalla nettikaupasta laatutieto.fi

Nyt on avattu uusi nettikauppa, josta voit hankkia laatutietoa ja kirjallisuutta nopealla toimitusajalla. Quality Knowhow Karjalainen Oy:n verkkokauppa osoitteessa laatutieto.fi tarjoaa yhden Suomen suurimmasta laatujohtamisen ja -laatutekniikan kirjallisuutta käsittelevista kaupoista. Kaupasta löydät myös laatutekniikan ohjelmistoja, demonstraatiovälineitä ja pelejä.

Lähes kaikki myynnissä olevat kirjat löytyvät varastosta ja toimitusaika on nopea, joka tarkoittaa käytännössä noin 1 - 4 päivää. Nosta tiedon määrää yrityksessäsi ja osta kirjallisuutta ja uusia ideoita!

P.S. Löydät verkkokaupasta myös ilmaismateriaaleja: demoja, esitteitä, esityksiä, jne. Kannattaa tsekata!

Suomenkielinen Lean Six Sigma -sivusto sixsigma.fi

Olethan huomannut suomenkielisen sivuston Lean Six Sigmasta www.sixsigma.fi. Sivustolle kerätään kokemuksia, ajatuksia, artikkeleita ja muuta Six Sigmaan liittyvää tietoutta.

Lean Six Sigma on tämän päivän laatuihmisten ja johtajien kiinnostuksen keskipiste ympäri maailmaa. Kyseessä on tutut ja kauan tunnetut konseptit, mutta nyt niitä vasta osataan hyödyntää tehokkaammin. Lean Six Sigma on menetelmä, joka yhdistää osaamisen – ammattitaidon ja tieteen – teorian ja mahdollistaa systemaattisesti tuotteen suunnittelun tai prosessin parantamisen. Toisin sanoen tämän voisi ilmaista, että se mahdollistaa systemaattisen tuote- tai prosessi-innovaation.

Six Sigma kiinnostuksen lisäännyttyä ja toiminnan laajennettua Suomessa, haluamme tarjota aiheeseen liittyvää tietoa keskitetysti kotikielellämme, www.sixsigma.fi. Six Sigma ei ole mikään uusi asia ja aiheesta löytyy paljon kansainvälisiä internet -sivuja, mutta yhtä kattavaa suomenkielistä sivustoa ei ole aiemmin ollut. Sivuston tarkoituksena on tarjota yleiskuvaus Six Sigmasta ja palvella Six Sigma organisaatioita sekä toimia linkkinä Six Sigma ammattilaisten välillä. Sivustolle on kerätty perustietoa Lean Six Sigmasta.