Sähköinen IMS toimintajärjestelmä

jrjestelm.jpg

IMS toimintajärjestelmä on kokonaisvaltainen, prosesseihin perustuva ja integroitu ratkaisu, jota käytetään luontevan käyttöliittymän ja selaimen avulla verkossa. Sen avulla voit luoda ja ylläpitää järjestelmää yhden työpöydän periaatteella verkossa sekä esittää kaiken tarvittavan samassa käyttöliittymässä. Kuvaukset, ohjeet, tiedot, palautteet ja mittarit kootaan yhteen paikkaan ohjauksen ja päätöksenteon tueksi. Toimintajärjestelmän keskeisin tehtävä on toimintatapojen saattaminen läpinäkyviksi koko organisaatiossa ja tuoda saataville kaikki tarvittava ohjeistus. Siksi IMS pitää sisällään alla lueteltuja ominaisuuksia

  • IMS sisältää tehokkaan tavan kuvata organisaation prosessit helposti ja luontevasti. 
  • Dokumenttien hallinnan, jonka avulla IMS toimintajärjestelmä säästää aikaa tekemiseen, kun dokumentit ovat helposti löydettävissä. 
  • Palautteet ja kyselyt on helppoa toteuttaa IMS toimintajärjestelmän avulla. 
  • IMS toimintajärjestelmä sisältää tehokkaan mittaristo-osion jonka avulla organisaation tulokset saadaan todennettua ja luotua tasapainoisen tuloskortin mukaisesti. 
  • Toimintajärjestelmä sisältää Toimintakäsikirja ja Viestintä osion, johon asiakas voi laatia johtamisjärjestelmän yhteenvetokuvauksen, joka toimii ovenavauksena koko järjestelmään ja yrityksen sisäinen viestintä parantuu. 

TUOTE ON TILAUSTUOTE. OTA YHTEYTTÄ, PYYDÄ ESITTELY PAIKANPÄÄLLE, DEMO-OIKEUDET IMS-versioon tai TARJOUS Ota yhteyttä sähköpostilla (toimisto@qk-karjalainen.fi), puhelimitse (03-780 4264) tai suoraan kouluttajaan (etunimi@qk-karjalainen.fi).