ISO 9001:2015


Laatujohtamisjärjestelmän rakentaminen - ISO 9001:2015

Quality Knowhow kouluttaa ja konsultoi laadukkaiden toiminta- ja johtamisjärjestelmien rakentamista, uudistamista ja kehittämistä. 

Olemme luoneet uudistuneen ISO 9001:2015 käyttöönottoon ja päivittämiseen tehokkaan kokonaisuuden. Ohjelmaa ovat toteuttaneet tai toteuttavat jo useat yritykset Suomessa. ISO 9001:2015 alkaa asiakkaan tarpeista päätyen asiakastyytyväisyyden parantamiseen. Johtamisjärjestelmää on myös helppo täydentää jatkuvan parantamisen työkaluilla ja menetelmillä. Koulutamme myös jatkuvan parantamisen työkaluja, tilastollisia menetelmiä ja autamme niiden käyttöönotossa ja implementoinnissa johtamisjärjestelmään.

Uudista johtamisjärjestelmä

Johtamisjärjestelmän luomisen ja kehittämisen ei tarvitse olla vuosien projekti. Sen voi toteuttaa nopeasti ja tehokkaasti prosessoimalla. Tarjoamme johtamisjärjestelmän luomiseen ja kehittämiseen kokonaisvaltaisen prosessin.

Mitä järjestelyjä tarvitaan?

Kerro meille tavoitteesi toimintajärjestelmän kehittämisen suhteen. Onko kysymys kokonaan uuden järjestelmän luonnista vai vanhan järjestelmän päivittämisestä uudeksi ISO 9001:2015 -järjestelmäksi? Onko tarkoitus kouluttaa koko henkilöstö vai avainhenkilöt? Voimme tarjota koko järjestelmän rakentamisen ISO 9001:2015 perusteista aina sertifiointivalmiuteen asti.

Ota yhteyttä sähköpostilla (toimisto@qk-karjalainen.fi), puhelimitse (03-780 4264) tai suoraan kouluttajaan (etunimi@qk-karjalainen.fi).