Ilmoittautuminen


Kurssi-, materiaali- ja tilajärjestelyjen vuoksi toivomme, että alustava varaus/ilmoittautuminen (sitoumuksetta) tehdään mahdollisimman aikaisin. Sitova ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Ilmoittatumisen vastaanottamisesta tulee aina perilletulokuittaus sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä ilmoittautumisesta. Otathan yhteyttä osoitteeseen mirka@qk-karjalainen.fi, jos vastaanottokuittausta ei kuulu. Näin varmistat ilmoittautumisesi perilletulon.

Quality Knowhow Karjalainen Oy lähettää osallistumisvahvistuksen sähköpostilla noin viikkoa ennen kurssin alkua, jolloin voit vielä varmistaa osallistumisesi. Kursseille voi ilmoittautua myös tämän jälkeenkin, jos paikkoja ja materiaalia on käytettävissä.

Jos tilaisuuteen ilmoitettu henkilö on estynyt saapumasta, voi organisaatio vaihtaa osallistujan ilman kuluja ilmoittamalla siitä koulutuksen järjestäjälle. Peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Ilmoittautumislomakkeet löydät kalenterista. Ilmoittautua voit myös sähköpostilla toimisto@qk-karjalainen.fi tai soittamalla 03-780 4264.