Miksi laadulla on merkitystä?

Korkea onnistuminen ja korkea laatutaso ovat organisaation keskeisiä rakennuspalikoita. Jokainen näkee ympärillään, että epäonnistumiset kuluttavat resursseja ja luovat mielipahaa. Samalla organisaatiot tarjoavat palveluja ja tuotteita, jotka eivät asiakkaita kiinnosta ja myy. Laatutieteessä on pitkään tutkittu näitä ongelmia ja kehitetty niihin ratkaisuja. Opi laadusta lisää ja auta organisaatiota menestymään.

MIT:n professori W. Edwards Demingin mukaan laadunparantamisesta seuraa tuottavuuden parantuminen, joka vaikuttaa kustannuskilpailukykyyn ja samalla voi tuottaa korkealaatuisia tuotteita ja palveluja. Yrityksen kilpailukyky on seurausta kustannustehokkuudesta ja korkealaatuisista tuotteista.

demingketju.jpg
Kuva1. Demingin ketjureaktio kilpailukyky on seurausta kustannustehokkuudesta ja korkealaatuisista tuotteista,
Deming, Out of the Crisis.

Jo 20 vuotta laadunhallintaa

lainaus-BB.jpgQuality Knowhow Karjalainen on 20 vuoden aikana toteuttanut tuhansia koulutustilaisuuksia, joissa on ollut kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Toimimme jatkuvasti suomalaisten kärkiyritysten kanssa. Seuraamme aktiivisesti toimialan kehitystä maailmalla, jonka ansiosta koulutuksemme ovat korkealuokkaisia ja kansainvälisen vertailun kestäviä. Asiakkaidemme osoittamasta luottamuksesta kertovat lukuisat erittäin pitkät asiakassuhteet.

 

SixSigmanappi.jpg     artikkelitnapi.jpg     leannappi.jpg