Ohjelmistot - Minitab Inc.

Tehokkuutta datan käsittelyyn

Quality Knowhow Karjalainen Oy toimii Suomessa Minitab -ohjelmiston jälleenmyyjänä sekä teknisenä tukena datan käsittelyyn ja ohjelmiston käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Annamme MINITAB:n käyttöön myös käyttökoulutusta sekä julkisilla että yritysten sisäisillä kursseilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Minitab ja Companion by Minitab -ohjelmat saat myös verkkokaupasta: www.laatutieto.fi

m18_logo.png

Voit ladata Minitab 19 -ohjelmasta ilmaisen 30 päivän demoversion Minitabin kotisivuilta.

Voit myös ostaa kauttamme täysversion Minitab 19 -ohjelmasta. Hinnat sisältävät suomenkielisen Help Desk -palvelun. Tilaa tästä!

Toimitamme ohjelman elektronisen toimituksena.

Tutustu Minitab 19 -ohjelman mahdollisuuksiin tästä.

Tehokasta data-analyysiä

Tämän päivän laadunparannusprojektit ovat paljon monimutkaisempia kuin ennen. Johtavat menetelmät kuten Lean Six Sigma vaativat, että tehdään yhä syvällisempiä datan analyyseja sekä tuotetaan mitattavia tuloksia. Datan analysointi vaatii yhä enemmän ominaisuuksia, kyvykkyyttä ja tehoa ohjelmistoilta. MINITAB täyttää nämä tarpeet. Ohjelmistolla on takanaan lähes 40:n vuoden kehitystyö ja sitä käytetään ympäri maailman kaikissa merkittävissä yrityksissä ja laatuprojekteissa.

Minitab 19 - uudet ominaisuudet: http://www.minitab.com/en-us/products/minitab/whats-new/ 

Laatutyökalut yhdessä paketissa

MINITAB -ohjelmisto avaa uuden luvun laadun tilasto-ohjelmissa. Kaikki tärkeät ja normaalisti käytettävät tilastomenetelmät ovat samassa hyvin edullisessa paketissa.

MINITABsisältää:perustilastot,regressio, ANOVA, koesuunnittelu, ohjauskortit, SPC, kyvykkyysanalyysit, Gage R&R, mittauksen uusittavuus ja toistettavuus, luotettavuus- tekniikka, multivaritekniikat, aikasarjat, ei- parametriset testit, näytekoko ja tehokkuus - siis lähes kaikki tilastomenetelmät. Lisäksi MINITAB piirtää upeat graafit sekä sisältää makro-kielen, jonka avulla voidaan koodata ohjelmaan lisää makroja ja ominaisuuksia.

Valikkonäkymä_kk.jpg

Ohjelmasta löytyy sekä yksittäislisenssejä että vuosimaksuun perustuvia verkkolisenssejä. Katso lisää laatutieto.fi.

 

companionlogo500.jpg

 

Voit tilata Companion by Minitab -ohjelmasta ilmaisen demoversion toimisto@qk-karjalainen.fi tai voit ladata sen ilmaiseksi Minitabin kotisivuilta.

Voit myös ostaa kauttamme  Companion by Minitab -ohjelman. Hinnat sisältävät toimitus- ja rahtikulut sekä suomenkielisen Help Desk -palvelun. Tilaa tästä!

Kuinka Companion toimii

Companion työpöytäsovelluksesta löydät kaikki työkalut joita tiimi tarvitsee toteuttaakseen parannusprojekteja tehokkaasti ja johdonmukaisesti. Kun tiimien projektit etenevät, kriittinen data viedään automaattisesti Companionin web-pohjaiseen pilvisovellukseen, josta johto ja sidosryhmät voivat nopeasti arvioida projektien ja laadunparannustoimien nykyistä tilaa ja saavutuksia.

Koska pilvipalvelussa toimiva seuranta päivittyy automaattisesti, tiimien jäsenillä on enemmän aikaa keskittyä kriittisten tehtävien suorittamiseen, eikä aikaa kulu erillisten seurantajärjestelmien ja raporttien luomiseen. Companion-ohjelmiston työpöytä -ja websovellukset toimivat yhdessä parantaen organisaation tulosta ja auttavat näyttämään onnistumisen henkilöille joiden tarvitsee siitä tietää!

Companion ohjelmistosta löytyy toimintaa ohjaava, täysin muokattavissa oleva Companion Roadmap™ niin DMAIC, Kaizen, QFD, CDOV ja PDCA-menetelmille. Koska käytettävät menetelmät ja seurattavat luvut vaihtelevat organisaatiosta toiseen, voit myös helposti tehdä oman organisaatiosi tarpeita ja menettelytapoja vastaavan pohjan kehitysprojekteille.

Mitä työkaluja Companion sisältää

Companion työpöytäsovellus sisältää täyden kattauksen helposti käytettäviä työkaluja kuten:

  • Arvovirtakuvaus (VSM)
  • FMEA
  • Process Map
  • Aivoriihi
  • Monte Carlo -simulaatio
  • ja monia muita...

Companion antaa myös mahdollisuuden räätälöidä ja rakentaa omia työkaluja täysin organisaation omien tarpeiden ja prosessien mukaisesti! Työkalut on myös tehty keskenään yhteensopiviksi niin, että työkalujen tuloksia ei tarvitse erikseen syöttää seuraavana käytettävään menetelmään vaan Companion hoitaa sen automaattisesti.

http://www.minitab.com/en-GB/products/minitab/free-trial.aspx?langType=2057