Ohjelmistot - Minitab Inc.

Tehokkuutta datan käsittelyyn

Quality Knowhow Karjalainen Oy toimii Suomessa Minitab -ohjelmiston jälleenmyyjänä sekä teknisenä tukena datan käsittelyyn ja ohjelmiston käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Annamme MINITAB:n käyttöön myös käyttökoulutusta sekä julkisilla että yritysten sisäisillä kursseilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Minitab ja Quality Companion -ohjelmat saat myös verkkokaupasta: www.laatutieto.fi

 

Minitab_logo2.jpg

Voit ladata Minitab 17 -ohjelmasta ilmaisen 30 päivän demoversion Minitabin kotisivuilta.

Voit myös ostaa kauttamme täysversion Minitab 17 -ohjelmasta. Hinnat sisältävät toimitus- ja rahtikulut sekä suomenkielisen Help Desk –palvelun. Tilaa tästä!

Toimitamme ohjelman elektronisen toimituksena.

Tutustu Minitab 17 -ohjelman mahdollisuuksiin tästä.

Tehokasta data-analyysiä

Tämän päivän laadunparannusprojektit ovat paljon monimutkaisempia kuin ennen. Johtavat menetelmät kuten Lean Six Sigma vaativat, että tehdään yhä syvällisempiä datan analyyseja sekä tuotetaan mitattavia tuloksia. Datan analysointi vaatii yhä enemmän ominaisuuksia, kyvykkyyttä ja tehoa ohjelmistoilta. MINITAB täyttää nämä tarpeet. Ohjelmistolla on takanaan lähes 40:n vuoden kehitystyö ja sitä käytetään ympäri maailman kaikissa merkittävissä yrityksissä ja laatuprojekteissa.

Minitab 17 - uudet ominaisuudet: http://www.minitab.com/en-us/products/minitab/whats-new/ 

Laatutyökalut yhdessä paketissa

MINITAB -ohjelmisto avaa uuden luvun laadun tilasto-ohjelmissa. Kaikki tärkeät ja nor- maalisti käytettävät tilastomenetelmät ovat samassa hyvin edullisessa paketissa.

MINITABsisältää:perustilastot,regressio, ANOVA, koesuunnittelu, ohjauskortit, SPC, kyvykkyysanalyysit, Gage R&R, mittauksen uusittavuus ja toistettavuus, luotettavuus- tekniikka, multivaritekniikat, aikasarjat, ei- parametriset testit, näytekoko ja tehokkuus - siis lähes kaikki tilastomenetelmät. Lisäksi MINITAB piirtää upeat graafit sekä sisältää makro-kielen, jonka avulla voidaan koodata ohjelmaan lisää makroja ja ominaisuuksia.

Valikkonäkymä_kk.jpg

Ohjelmasta löytyy sekä yksittäislisenssejä että vuosimaksuun perustuvia verkkolisenssejä. Katso lisää laatutieto.fi.

 

QC_3_Icon_R_BM.gif

 

Voit tilata Quality Companion 3 -ohjelmasta ilmaisen demoversion toimisto@qk-karjalainen.fi tai voit ladata sen ilmaiseksi Minitabin kotisivuilta.

Voit myös ostaa kauttamme Quality Companion 3 -ohjelman. Hinnat sisältävät toimitus- ja rahtikulut sekä suomenkielisen Help Desk -palvelun. Tilaa tästä!

Tutustu Quality Companion 3 -ohjelman mahdollisuuksiin tästä.

Työkaluja & projektinhallintaa

Ohjelma täydentää omana ohjelmanaan Minitab -ohjelmistoa tuomalla tilastollisten työkalujen lisäksi myös projektin suunnittelun, hallinnan ja toteuttamisen sekä siihen liittyvät ns. kevyemmät työkalut mukaan. Voit suunnitella projektin, luoda raportit, aikataulusuunnitelmat, prosessikaaviot, kalanruotodiagrammit, mind mapit, puudiagrammit, FMEA:n ja käyttää paljon muita ns. kevyempiä, ei niin tilastollisia työkaluja.

Road Map

Road Map on suunniteltu Lean Six Sigma -projektien mukaisesti etenemään mittausvaiheesta ja sen raporteista kohti lopullista ohjausvaihetta ja ohjaussuunnitelmaa.

VSM

Nyt myös arvovirtakuvausten tekemiseen Value Stream Mapping -työkalu mukana.

Ohjelmasta löytyy sekä yksittäislisenssejä että vuosimaksuun perustuvia verkkolisenssejä. Katso lisää laatutieto.fi.

http://www.minitab.com/en-GB/products/minitab/free-trial.aspx?langType=2057