Avoin työpaikka

 

Johtamis- ja laatukouluttaja

Oletko kiinnostunut uusimmista tieteellisistä johtamis- ja laatutekniikoista sekä niiden muuttamisesta ymmärrettävään muotoon? Etsimme ja jalostamme jatkuvasti uusinta tutkimustietoa asiakkaillemme. Käytössäsi on laaja laatualan lähde- ja käsikirjasto. Toimimme johtavien suomalaisten kotimaan ja vientiyritysten kouluttajana. Meillä on hyvät yhteydet kansainvälisiin huippuasiantuntijoihin.

Etsimme korkeakoulutuksen omaavaa laatutekniikan kouluttajaa. Englanninkielen taito on eduksi. Tehtävänäsi on luoda ja kouluttaa/konsultoida laatu- ja johtamisoppeja sekä niihin läheisesti liittyviä tekniikoita ja menetelmiä julkisilla ja yrityskohtaisilla kursseilla.

Arvostamme johtamis- ja laatutekniikoiden tuntemusta, tieteellistä ajattelua, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä kouluttaa ja toimia itsenäisesti.

Tarjoamme innovatiivisen ja kannustavan ympäristön ja tulosperusteisen palkkauksen.

Ota rohkeasti yhteyttä. Ehkä sinä olet etsimämme henkilö!

 

 

tanjanimmari.jpg
Tj. Tanja Karjalainen
toimisto@qk-karjalainen.fi

 

KOUUTTAJAKSI-1200.jpg 


Yrityksestämme

Quality Knowhow Karjalainen Oy tarjoaa asiakkailleen koulutusta ja konsultointia tuotteiden ja toimintaprosessien laadunparantamiseen sekä välittää laatutekniikan kirjoja, ohjelmistoja ja demonstraatiovälineitä.

Olemme toimineet jo 30 vuotta suomalaisessa yritysmaailmassa keskeisinä laatukouluttajina. Koulutamme ja konsultoimme yrityskohtaisissa koulutustilaisuuksissa sekä julkisilla kursseilla liiketoiminnan kehittämistä, Lean Six Sigma -menetelmää sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmiä. Lisäksi opetamme tilastollista ajattelua ja laatumenetelmiä lähtien perusteista ja päätyen edistyneempiin tekniikoihin.